Projecten

Overzicht van de gemaakte projecten

Calculatie tool.

Het vereenvoudigen en versnellen van het calculeren.

Binnen het calculatie traject van de klant was er op verschillende plekken ruimte voor een automatiseringsslag. Met het oude pakket was de kans op een fout aanwezig. Dankzij een volwaardige C# applicatie hebben we dit weten te ondervangen.
Een van de belangrijkste functies van de applicatie is het mogelijk maken om uitgebreid te kunnen calculeren met behulp van speciale velden en voorwaarden. Zo kun je aan de hand van een aangemaakt veld het aantal van een bepaald artikel bepalen. En alle data wordt opgeslagen in een SQL-server, zodat eenieder, met de juiste bevoegdheden, toegang heeft tot de calculaties.

Voorraadbeheer.

Bijhouden waar de artikelen liggen opgeslagen.

Het voorraadbeheer van de klant verliep via een eenvoudige, maar overzichtelijk Excel-sheet. In het begin, met niet te veel artikelen, is het geen probleem om bij te houden welk artikel waar ligt opgeslagen. Alleen bleef het bedrijf groeien en was het veel werk om alles goed bij te houden.
Er is gekozen om een volwaardige applicatie te schrijven in Qt-Creator omdat de applicatie zowel op een Windows als een Mac systeem gebruikt zou gaan worden met een SQL-server als opslaglocatie. Een van de belangrijkste functies is dat er gebruik gemaakt kan worden van een barcodescanner.